gele spinnenbeten beten zo groot als een koffie ko - Reisverslag uit Venetië, Italië van Anouk Leber - WaarBenJij.nu gele spinnenbeten beten zo groot als een koffie ko - Reisverslag uit Venetië, Italië van Anouk Leber - WaarBenJij.nu

gele spinnenbeten beten zo groot als een koffie ko

Door: Nouk

Blijf op de hoogte en volg Anouk

16 Mei 2006 | Italië, Venetië

Hallooo allemaal, nou zoals jullie aan mijn titel kunnen lezen heb ik hier dus spinnenbeten opgelopen, het is vreselijk zo groot als ze zijn. Het gebeurde gewooon op een normaal dagje sta-caravan schoonmaken in het hoge gras, daar lopen schijnbaar heeeele kleine gele spinnentjes rond die een beet zetten zodat ze echt super groot worden...na mijn collegatje heeft ze ook, maar ik heb er gewoon 6 in mijn knie-holte, niet normaal!Zijn naar de appotheek geweest en gelukkig hebben we een salfje tegen de dikke blauwe-rode bulten gehaald.

Verder gaat alles hier prima, zijn vandaag voor de 2de keer naar the beach geweest, wat een heerlijk strand, te goed gewoon! Ben al heerlijk bruin.. duss dat zit wel goed! Vandaag zijn we illegaal camping casavio opgefietst, het klinkt stom illegaal, maar het schijnt hier zo streng te zijn dat als je je niet meld dat ze je laten oppakken door de politie...tetutetu! We gingen even wat selectcamp collegaàtjes opzoeken die we al eerder hadden gezien, allemaal waren we zo blauw als een weet ik het dat niemand puf had om te werken! Naast camping ca savio zit een beach club waar echt allemaal couriers van verscihllende campings komen! En wat een gezelligheid, die engelse van eurocamp kunnen drinken , echt en dan zijn ze tussen 22.00 en 23.30 uur gewoon al dronken, wat wij dan om 4.00 normaal zijn! Te absurt dus!
Zondag gaan we daggie jeselo doen, is een ontzettende leuke stad, netzoiets als milaan zegt men hier haha, (komt omdat het net zo duur is denk)

Nog bedaknt voor alle berichies en fam marees, bedankt voor de kaart! Hij heeft een goeie plek gekregen hoor! En san jammer dat jullie hadden verloren van die oude dikke w*fies whahahaha ik wist meteen waar je het over had.. hahaha, maar ik ga jullie weer lekker verlaten! En ik kom verlopig even niet meer op de computer want its verry expencife!
Kus Kus
AnouK!

• 20 Mei 2006 - 07:31

Mmmmmmm:

heeeee jij daar zo ver,
    ik probeer je maandag te faxen hoor heb het zo druk schrijf je het allemaal spannend he.liefs van ons a en m
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 22 Mei 2006 - 09:33

Joran:

Hey noukie hier mijn eerste berichtje dan. Ik lees dat je helemaal aan het genieten ben mazzelpik je bent straks zo bruin als een neger:p nog gefeliciteerd met je rijbewijs top:) sterkte met je beten he. nou nog heel veel plezier daar he en geniet er van kus je neef

• 22 Mei 2006 - 09:33

• 22 Mei 2006 - 09:34

• 22 Mei 2006 - 09:08

Sanne:

Hey Nouk. Tnx voor je mms :) D8 stuur maar niets terug, want straks moet je extra betalen..? We hebben gewonnen met 11-21, Carola heeft vet veel doelpunten gemaakt. De A1 had zondag de kampioenswedstrijd tegen geel-zwart, maar die hebben ze verloren.. Verder alles hier okey, alleen t weer valt tegen.. t lijkt wel herfst! Vet eng trouwens van die spinnen.. & jammer dat t internet zo duur is! Tot snel, X Sanne

• 19 Mei 2006 - 17:46

Kimmy:

haaaaaaaaaay
    leuke foto ;)
    wat rot van die beten zeg!!!
    heb me 1e rijles gehad ging vet goed. ben blij dat je het naar je zin heb :D
    ik mis jou ook :( maar de 5 maanden zijn zo om hor
    dikke dikke zoen je schoonzusje

• 21 Mei 2006 - 19:32

Groffies:

20 May 2006 22:27 uur

Hallo Anouk!

We zitten hier gezellig bij elkaar met de hele buurt te borrelen! We hebben net zulk mooi weer als in Venetie:zon zuchtje wind!we zitten lekker binnen met kaarsjes en .........koffie!!

Heel veel plezier in Venetie!! zet m op en kom niet met een Italiaan thuis! waag het niet, want die zijn niet te vertrouwen..... in de liefde....... maar ze zijn wel passioneel!!!
    Groeten

• 16 Mei 2006 - 19:50

E.T & Nik:

hooooooooooi :d
    die anouk, hoe gaat het daar in het warme landje.. spinnenbeten opgelopen zie ik, das niet zo mooi.. ik moet nu weg sorry volgende bericht is langer, ja iet moest ook weg haha
    nou daaaaagh xxxxies

• 16 Mei 2006 - 20:24

Karin:

Sterkte met je bulten in je knieholtes ANOUK!!!!!!!!!!!!