Welkom in de apenheul!!! - Reisverslag uit Poreč, Kroatië van Anouk Leber - WaarBenJij.nu Welkom in de apenheul!!! - Reisverslag uit Poreč, Kroatië van Anouk Leber - WaarBenJij.nu

Welkom in de apenheul!!!

Door: Nouk

Blijf op de hoogte en volg Anouk

07 Juni 2007 | Kroatië, Poreč

Hier weer een heerlijk regenachtig berichie van een grote aap!

Ja het weer is hier niet beter geworden afgelopen week, het is nog steeds snert weer! Regen, regen, en nog eens regen! Ik heb in die piet paulisma van kroatie ook totaal geen vertrouwen meer.. telkens zeggen dat het mooi weer word, en maar regenen en regenen! Maargoed, heb net even op weeronline gekeken, en daar staat dat het vanaf morgen beter word.. nou ben benieuwd!

De verveling hier is los geslagen.. ben zo bored, heb niets meer te doen echt niets meer, als het regent kan je ook weinig! Zit afgelegen van het stadje, rijden maar 4 bussen op een dag naar porec en der is geen klap te doen hier op de camping! Nou soms heb ik wel eens het gevoel dat ik gewoon weer lekker terug naar nederland wil! Vooral op de dagen dat we geen aankomsten hebben, kijk en dat was gisteren, maar toen ben ik uiteindelijk naar Porec gegaan met de bus, ja ik werd zo gek dat ik lea van camping bijela uvala belde en zei, lee we gaan wat eten in de stad! Nou daar stond ik, wilde ik iets betalen.. Was ik lekker me portemonee vergeten.. nou wat een drama weer! Nou dat werd dus weer een dagje geen geld uitgeven hahaha .. positief voor mijn bank! Maargoed, nu heb ik dus wel aankomsten dag, en verveel ik me weer dood.. ik begin me aan alles te ergeren, bijv. aan mijn collegas vriend! Die komt hier elke dag om 7uur s morgens aan, en gaat om een uurtje of twaalf smiddags, dan komt ie om 17 uur aan, en gaat ie om 22uur! Nou en dat elke dag, BLUH!¨

En dan de apenheul.. ze hebben hier weinig attractie parken in Kroatie, maar camping Lanterna is de grootste apenheul der apenheulen! Daar zitten we dan, elke dag van 9 - 10 in de ochtend en van 17.30 - 18.30 in de avond aap te spelen. Het receptieuur is een grote drama, er komen nooit mensen langs, want neeee die komen der tussen in, ook zo belachelijK! En dan zit je daar, met alle organisaties op het zelfde tijd stip op de zelfde plek, voor aap te spelen! Alle gasten lopen over straat voor je receptie langs, en kijken en kijken, en ik maar lachen he, blijven lachen terwijl je ze niet kent! Of soms heb je het gevoel dat je in Amsterdam werkt achter een raam, maar hier dan op een stoel! En het ergste wat in me gedachten voorkwam, was dat ik in een soort gevangenis hier zit en niet weg kan! Nou ben aan het aftellen, vanaf vandaag nog 38 dagen whahaha, heb het al beina geregeld met selectcamp dat manon en ik 3 a 4 dagen naar Milaan gaan als we klaar zijn!

Ik ga waarschijnlijk volgende week voor 4 dagen naar Manon, naa en daar heb ik zin in, alleen moeten we weer heeel erg oppassen voor selectcamp! Haha en vorige keer, wat een spanning hadden we voor linda, en nu ja nu ga ik het gevaar opzoeken, terwijl dit de dichtsbeizijnde camping is voor linda.. want die zit namelijk hier 15km vandaan!
Nouu en als ik dan gesnapt word, dan hebben ze maar pech hooor, hadden ze me maar bij manon of in de buurt van haar moeten plaatsen! Ja ik zit me hier dood te vervelen, tsja dan is er maar een mooie oplossing, en dat is naar manon!

Fotos plaatssen is hier ook weer drama, kan ze niet op de computer opslaan om ze kleiner te maken dus het zit er dit keer ook weer niet in, maar kan ze gelukkig wel emailen!

NOu verder geen nieuws.. nog even en dan kom ik weer terug naar Nederland!

Greetings from Kroatia!
Ciao

• 07 Juni 2007 - 17:33

Sien:

nou noukie, nog even doorbijten als het straks in nederland vakantie is komen er vast wel gezellige nederlanders op je camping.

kus sien

• 11 Juni 2007 - 17:37

Kim En Tim:

haaay noukie,

voor je het weet zit je in milaan en ben je alle elende vergeten. hoop sat het snel mooi weer word voor je. tim zit in zijn tentamen periode erg spannend!!! ik ben druk bezig met het zoeken van een stage plaats. het is hier vrijdag ook al weer kermis jammer dat je er niet ben, maar dat scheelt wel veel geld. want sjemmig de atracties worden elk jaar duurder. nu ben je ook al bijna jarig. jammer dat je er niet ben we vieren het dubbel als je thuis komt. Nou we bellen snel Kuzzz tim en kim

• 13 Juni 2007 - 16:50

Gitta:

Heeey die nouk!
    Jeetje hey wat een drama daar bij jou op de camping. Nog ffies meissie en dan weer terug naar hollland. Wel jammer dat het zo gelopen is. Maar ik hoop dat het echt beter weer wordt, want dan ken je lekker in de zon zitten. Zijn je collegas een beetje leuk?? En heb je trouwens mn brief al ontvangen?? Ik mis je wel hoor!!! Hier is het opzig wel leuk, maar zit net als jouw ver van de dorpjes/steden af. Nou girl, heeel veeel succes nog daar en we mailen elkaar snel ok....kussie uit italie