Nou daar is het 1ste bericht hoor... Eindelijk!!
Door: Nouk
Blijf op de hoogte en volg Anouk
19 Mei 2007 | Kroatië, Poreč
Bok Bok!
Nou wat heb ik me lopen suf zoeken naar een internet cafe, nergens iets te vinden, of het was gesloten!
Maargoed nu zit ik lekker op mijn eigen camping met 14 computers om me heen, nou dat gaat goedkomen! Ik heb het tot nu toe nog erg goed, ben wel zwaar vermoeid op dit moment, want ik ben al 4 weken lang aan het schoonmaken! Zaterdag ben ik hier aangekomen, dus ik zit hier nu precies 1 week, daar voor heb ik op 5 campings helpen opbouwen, nou dat hield in, gronzeilen strak leggen en inventaris rond brengen met de bussies! De mensen hier... uhmm ja nou erg gezellig maar ook weer zeer strange, in het opbouw team zat ik met 6 nederlanders, waarvan ik en nog een meisje dan zegmaar nog een beetje sporen, de een gaat elk weekend met vreemde jongens naar bed terwijl die een vried heeft, een ander meisje is erg kinderlijk, een jongen is erg wanhopig en heeft alleen maar ervaring als zwerfer, een andere jongen heeft in de gevangenis gezeten en weet niet wat ie moet, dus zit ie hier maar, nou en dan houden we alleen manon en ik nog over, toevallig zitten we gezellig bij elkaar op school, net niet in de zelfde klas maar met haar kan je echt lachen, jammer dat die hier 600 km vandaan zit! Oke nu de kroaten dan, in een woord : Crazy! Erg armoedig, weten niet met geld om te gaan en zijn graatje mager... uhmm ja en dan komt het als een schok over als je zegt, ik kom hier niet voor het geld, als ik voor het geld kom zit ik hier niet!.. nu zit ik hier op de camping met een kroatisch meisje van 31, die net 20 lijkt, erg gezellig en echt te droog van woorden! Elke avond komt haar vriend hier te eten, die verkoopt excursies dus ik mag lekker gratis mee naar eilanden en venetie, nou en daar ga ik zeker van profiteren! Maar... als het op het eten aankomt, dat is altijd een min puntje, als ik gewoon iets hier in de supermarkt wil kopen, wasmiddel of drinken, dan word ik op de vingers getikt want jaaa... hier is het veel ste duur, nou haha die 10 cent, maargoed anouk knikt ja en follow the leader leader leader... we belanden in porec bij 4 verschillende supermarkten waar we boodschappen gingen doen, nou echt sorry maar dat ben ik niet gewend hoor! Na en dan, gaan we s"avonds kip eten, heerlijk van de gril, nou ik denk jammie kippetje met zijn 3 en, nou mooi niet dus, kip word in 9 stukken gesneden, en 3 avonden lang gingen we kip eten met tomaten en brood van 3 dagen oud, dat is het leven hier! Hmm ik kan niet wachten tot ik de courier tent in ga! Hier zitten 22 organisaties, naaa echt super! En grooooot dat de camping is, echt te leuk! Ik heb net mijn eerste 2 gasten in gecheckt, het was net als vorig jaar hahaha, maarja als je al 4 weken lang engels spreekt, heel soms een beetje nederlands en dan ineens om moet schakelen naar duits, poehhhhh moeilijk! Maar nu moet ik weer terugschakelen naar het engels,... ook iri!
Owja het weer hier, ook gewoon niet normaal, elke dag gloeiend heet weer, hete zon, weinig wind, en de zee... azuuur blauw! Ik was 2 weken terug 1 week in Zadar, onderin kroatie, in dolmatie, nou moooi daar, wat een uitzicht, ik hoor ook iedereen zeggen dat het daar net hawaii is in de zomer... na echt geweldig!
Nu zit manon hier, die is hier gister aangekomen, nou echt grappig hoor, want als selectcamp nu langs rijd en ons ziet, dan zijn we er geweest, want ja dat zijn niet de regels van selectcamp! maarja het is wel heeel gezellig, morgen vrije dag en gaan we lekker naar het strand, en vanavond ga ik voor het eerst naar porec, gaan we lekker uit eten en naar de bios met een fles wijn in onze tas, en daarna.. uit! Maarja hopen maar dat we linda (manager) en derest niet tegen komen hahahaha wat een lacher zou dat zijn!
Nou dit was mijn bericht... veel ste lang natuurlijk weer, haha... volgende keer zal ik wel effe fotos op de site droppen, ik zag al dat ze hier aansluiting hadden dus das mooi!
Na daaaaaaaaagh
Na daaaaaaaaagh
30 Mei 2007 - 05:44
Nathalie:
hey anouk,
hoe is het met jou?
mag ik je adres van waar je zit, dan kan ik je een kaartje sturen, groetjes nathalie -
19 Mei 2007 - 13:27
Gitta:
Heey noukie! Hehe eindelijk heeft zit iets op de site gezet hoor haha. Pff vet veel schoonmaken dus. Bij mij gaat alles wel redelijk, soms ook wel mot hier met mn collegas, zijn af en toe een beetje kinderachtig. Wat is je adres, want ik wil je ff een kaartje sturen haha. Mis je wel! kussss gitta -
20 Mei 2007 - 10:37
Raisa:
Tja .. ik krijg nu elke keer een mail als jij een nieuw berichtje heb geschreven :D.
Volgens mij ben jij binnen een paar dagen weer poepie-bruin.
Ik ben jaloers :P.
Hier gaat het weer weer een btje de goede kant op.
Nou meid ..
zet em op :P.
xxx Raisa -
20 Mei 2007 - 13:16
Sanne:
Hey Nouk. Leuk om wat van je te lezen. Was al bang dat je ontvoerd was ofzo.. Succes daar :P Kuss -
20 Mei 2007 - 14:25
Chantal:
eindelijk dan een brichtje van je wij zijn kampioen geworden en we hebben gewonne van geel zwart.
groeten chantal -
21 Mei 2007 - 11:15
Sien:
hey anouk,
Eindelijk een berichtje van je. Veel plezier nog.
kus sien -
21 Mei 2007 - 15:48
Kim En Tim:
haay zussie,
gelukkig is alles goed met je!!! leuk om wat van je te lezen!!! niet te bruin worden he :P
nou we bellen je snel missen je!!
kuzzzz ons -
21 Mei 2007 - 20:50
Marga:
hoi Anouk, nou even snel een mailtje omdat je in het internetcafe zit. Hier mooi weer en alles goed.Heel veel groetjes en liefs M en P doei -
28 Mei 2007 - 11:34
Elise:
Hoi nichie,
Alles kits? Heb je het naar je zin? Is het heel anders dan Italie?? Het klinkt wel zo. Ben je nog steeds aan het schoonmaken? Bleh!! Hier gaat het goed, ik heb donderdag mijn afstudeer scriptie ingeleverd,dus ben bijna klaar met school. Heeeerlijk! Nou vl plz en spreek je weer!!
xx