5 sterren vakantie zit er weer op!
Door: Nouk
Blijf op de hoogte en volg Anouk
22 Juni 2007 | Kroatië, Poreč
Hallo!!..
Nou ik heb er een prachtige week op zitten.. Ik was afgelopen zaterdag om 15.30 uur vertrokken naar Zaton (Zadar). Dit ligt 480 km hier vandaan, maar dat had ik er voor over want daar kreeg ik wel een heerlijke vakantie week samen met manon voor terug!
We reden langs de kust route, dus langs alle eilanden! Krk eilanden gezien vanuit de verte en dat zag er echt heel apart uit, allemaal van die spier witte rotsige eilanden zonder bomen met een glas heldere blauwe zee eromheen!
Om half 9 kwamen we aan en ben ik meteen wezen eten met manon! Savonds eindelijk uit, na 3 weken niets doen, vervelen, bored voelen gingen we uit! Wat geweldig, echt super leuk, die dagen daar na ben ik alleen maar naar het strand geweest, bij de cocktail bar en terrassies gehangen. Ja want manon leeft niet in de tent, die zit helemaal boven op een berg pal in de zon.. dus die leeft gewoon bij de boulevard op de terrasjes! Nou en dat is ook erg gezellig...
We hadden dinsdag een scootertje gehuurd, nou daar gingen we met de mooie blauwe scooter naar Zadar!
Eerst lekker geshopt, en daar heb je wel de benneton, de zara, de mango.. geen h&m maar die bestaat ook niet hier in kroatie.. maar daar hebben we even ge shopt till we dropt! Daarna zijn we nog naar de kapper geweest.. manon had het blond geverfd en laten knippen, en ik heb nu permanent, het is een grote blonde krullen kop hahaha, maar wel apart!
gister ben ik dan weer terug gekomen, samen met jos van go4camp reed ik weer mee terug, had lekker 3 uur lang geslapen dus de tijd vloog voorbij! En gister avond heb ik meteen me nieuwe buurjongen ontmoet, een deense jongen! Eindeijk buren! we zijn savonds naar de cocktail bar geweest van het hotel en we hebben daar tot 3 uur ongeveer gezeten!
Straks ga ik weer naar porec! Morgen vier ik me verjaardag, samen met mijn collega isabella, die is woensdag jarig en ik maandag! We gaan bbq'en, en s'avonds gaan we uit! Ik denk dat het echt gezellig gaat worden, ik ga woensdag naar de plitvice lakes, en volgende week nog een dagje naar pula, site seeing! Nou mijn terugticket is waarschijnlijk ook geboekt, weet alleen niet wanneer, ik kom rond 15 juli terug met de bus:(!
Heb gehoord dat de steppenrace slecht bevallen was, met de regen en de ongelukken.. dat is niet fijn! Vind het jammer dat ik er niet ben nu rond deze leuke tijd! Maarja wieweet volgend jaar of die jaren daarop weer!
Nou nu ga ik stoppen want anders word het een beetje erg lang! Ik denk dat hierna nog 1 berichtje volgt en dan ben ik weer back in Holland!
Ciao
Ciao
22 Juni 2007 - 13:11
Sanne:
Hey Nouk. Gelukkig heb je nog een beetje vakantie ook gehad daar! Leuk om weer een berichtje te lezen. Ik zie je dan in de vakantie wel weer, met je krullen :P. Toedels -
23 Juni 2007 - 16:15
Gitta:
Hey Girly!!
Thnks voor je smsje, eindelijk contact. Nou je reist de hele kust af daar, echt vet cool!!! Ik heb je brief nog niet gehad, maar ben benieuwd. Mis je wel hoor! Tot snel kus gitta -
24 Juni 2007 - 20:28
Karin Zuurbier:
Anouk,
Ik was je joho even kwijt,maar Marije zei dat ik je bij waar ben je moest zoeken,dus nu kan ik je alvast voor morgen feliciteren met je verjaardag.Dus bij deze:GEFELICITEERD!!!!!!
Ik heb meteen alles even gelezen en ben weer op de hoogte van alles.
Jammer genoeg is het weer maar matig.
Een prettige dag morgen en succes nog even de laatste paar weekjes.
Groetjes,Koos,Karin,Marije,Niels en Lars -
27 Juni 2007 - 13:24
Chantal:
hey anouk
het is wel en beetje laat maar nog gefeliciteerd met je verjaardag
groetjes chantal -
27 Juni 2007 - 14:51
Kim En Tim:
haay noukie,
heb je een leuke verjaardag gehad?
we vieren het nog wel hoor als je terug bent :P
tof dat je bijna terug komt want we missen je wel hoor!!!
nou vet gaaf dat je een weekje naar manon was!!! ook gaaf die krullen haha!!!
de meerkoet is weer weggebracht door je ouders. nou nog 3 weekjes ofzo en dan zien we je weeer.
hele dikke kuzzzz tim en kim