I'm walking in the sunshine... - Reisverslag uit Poreč, Kroatië van Anouk Leber - WaarBenJij.nu I'm walking in the sunshine... - Reisverslag uit Poreč, Kroatië van Anouk Leber - WaarBenJij.nu

I'm walking in the sunshine...

Door: Nouk

Blijf op de hoogte en volg Anouk

03 Juli 2007 | Kroatië, Poreč

Hellooo hello!

nou hier weer een bericht van een prachtige week! Vorige week zaterdag (23juni)had ik me verjaardag gevierd samen met me collega, was echt een gezellige avond geworden! En zondag ochtend, werd ik me bed uitgebrand door de velle zon, en stond ik om 11 uur met 9 collega's te aquajoggen! Nou doe dat nooit als je een zware avond hebt gehad want dat is echt heeel erg vermoeiend!

Zondag avond om 24.00 uur zat ik in me eentje aan een wijntje, te vieren dat ik jarig was... me collega was naar huis gegaan, wat ik echt super lullig vond! Maar er kwam gelukkig nog 1 gezelschap dus heb ik tot 4uur buiten gezeten hahaha! Nou maandag hele dag naar het strand geweest, s' avonds als feestmaaltijd had ik, droge pasta met knoflook, uitjes en tonijn! Mijn dagelijkse gerecht haha! Nou s'avonds werd ik weer alleen gelaten want me collega ging weer naar huis.. toen had ik het zo gehad dat ik woensdag op haar verjaardag, mooi de hele dag naar plitvice ben geweest!

De Plitvice lakes, wat geweldig! Ik ging met de tourbus heen, mijn manager had me nog gewaarschuwd dat het een vreselijke rit is, je moet 5 uur in de bus zitten, met een verschrikkelijke tourgide, en je word 4x onderweg afgezet om dingen te kopen, waarje voor gedwongen word! Nou daar ging ik, en precies het zelfde als wat linda zei, zat ik in me eentje, de tourgide die me een beetje probeerde te versieren waar ik geen enkele zin in had haha, en die elke keer zei eerst in het engels, hier aan de linker kant heb je een gebouw bla bla bla, 1 km verder in het duits, daarnet aan de linkerkant was een gebouw... nou echt verschrikkelijk! Maargoed de plitvice was echt super mooi, wat een water, azuur blauw, super helder en vissen die tam zijn, niet normaal! Ik had zo'n zin om er onder te gaan staan maar neej dat kon en mag natuurlijk niet! Heb echt tich foto's gemaakt wat echt allemaal muurposters kunnen worden, want lelijke foto's kan je daar echt niet maken!

Nou de hele week hadden we dus een heerlijk rustig weekie, geen aankomsten, alleen maar mooi weer, en lekker naar het strand geweest, s' avonds om 23 uur ging ik zelfs nog zwemmen, en afgelopen zaterdag ochtend werd ik wakker zonder stem, kon niet slikken, drinken of eten... ik dacht ach het is maar een keelontsteking, telkens als ik ging slikken brande het in me keel, uit eindelijk kon ik me hoofd niet meer naar links of rechts draaien, dus anouk naar de dokter.. en jahoor hij zag het meteen, ik heb streptekok! Dit is een dangerous virus, mag 7 dagen geen koude drankjes of ijsjes nemen, geen drinken met prik en geen alcohol.. nou en het ergste hahaha niet zoenen whahaha neej hoor! Maarja zit nu op de helft, en volgens mij is het allang al voorbij, het schijnt dat de dokters hier in dit land heel snel pillen uitgeven dus vandaar! Maargoed ik ben weer de oude!

Morgen ga ik naar pula, om nog even de stad te bezoeken, dat is de laatste stad hier in istrie die ik nog niet heb gezien, heb bijna heel kroatie al gezien!

Nog 11 dagen en dan ben ik weer terug in holland, ik ga 14 juli met de bus naar nederland, lekker 28 uur rijden, want de bus gaat eerst naar italie, dan via zwitersland naar nederland, mooie omweg dus! Maarja dan zie je wel wat hahaha, blijf positief!

Ik ga nu weer naar me receptie toe, me vertrouwelijke plekkie, want heb zo 3 aankomsten.. we hebben in totaal 8 gasten nu, heel polen heeft ons verlaten en nu komt denenmarken eraan! Volgende week de nederlanders, alleen kan ik daar niet veel van meemaken!

Ik hoop dat het weer bij jullie wat beter word en ik zie jullie snel weer!!!

Liefs anouk

• 03 Juli 2007 - 16:20

Sien:

hey noukie,

Beterschap. Geniet nog maar even van het lekkere weer want hier is het niet veel soeps.

kus sien

• 03 Juli 2007 - 17:21

Ruud En Marit:

Heei Anouk,

Zet 'm op met de laatste loodjes!! TooToiToi. Zijn benieuwd naar je verhalen en foto's.

Tot Gauw! X R&M

• 09 Juli 2007 - 21:03

Kim En Tim:

haay noukie!!!!!
    gelukkig gaat het wat beter met je keel. klinkt best eng!!!!
    nou ik hoop dat je het mooie weer meeneemt want is hier hersft :(
    hier gaat alles zijn gangetje. laatste loodjes voor school en veel werken!!
    nou is dat niet erg want het is hier toch geen strandweer.

nou gelukkig kom je snel thuis want we missen je wel.

tot zondag!!!!!!!!!!

kus tim en kim

• 14 Juli 2007 - 17:29

Gitta:

HEY NOUKIE!!
    Nou volgens mij zit je nu ergens in de bus, want het is alweer 14 juli! Wat verrot trouwens dat je die ziekte had daar zeg, lijkt me echt vet eng! Hier alles toppie, komende week wordt het 40 graden, echt vet heet man! Tis nu al helemaal vol op de camping en op zondag is het altijd te druk om bij het zwembad te zitten!!! Al die italianen vanuit het dorp komen er dan ook nog bij, echt verschrikkelijk!!!!
    Nou ik spreek je gauw weer!!
    Kus gitta