Nog even bikkelen... en dan kom ik naar huis!
Door: Nouk
Blijf op de hoogte en volg Anouk
26 Augustus 2006 | Italië, Venetië
Ciao, hier weer een berichtje na een lange tijd...
Hier gaat alles perfect, het einde begint nu wel te naderen, vandaag is het zaterdag en hebben we 4 arrivals, nog steeds zitten we bom vol, maar over 3 weken zijn al onze gasten gone... die 3 a 4 weken daarna moet ik nog afbouwen op 10 andere campings, ik kijk daar zo naar uit, want dan gaat de tijd alleen maar snel, het nadeel is dat we naar een andere camping moeten.. dus dat betekend dat ik al mijn spullen weer moet verkassen! Het is wel lachen want dan zijn we met 20 selectcamp mensen, en het schijnt zo te zijn dat alle mensen die overblijven tot het einde de leukste groep is, dus ik zal zien!
Tim en Kimberly zijn vanochtend vertrokken, het ging echt gehaast, ik had om kwart voor zeven 2 uitchecks, ... toen ging ik weer slapen, werd om half negen wakker, tim en kim waren druk aan het pakken, maar ik kon de auto van chantal niet lenen want de was op andere campings aan het uitchecken.. dus toen gingen ze met de bus, na je had het moeten zien, want een gehaaste morgen haha! Het was wel een hele gezellige tijd, we hebben erg gelachen, we zijn naar waterpark geweest..hebben ze gebungeejumpt hahah ik was mijn id vergeten dus dan mag je al niet meer! Gister wilden we naar een stadje hier in de buurt gaan om lekker wat te winkelen en te eten, maar toen reden we met de bus in de riching van hoos buien en onweersbuien dus wilde we de bus niet meer uitstappen.. zijn we weer terug gekeerd en hebben we hier lekker gegeten, na was weer lachen!
Het weer word hier iets minder, het is nog steeds zonnig alleen in de avond en nachten is er onweer.. echt en als het hier onweert gaat het zooooo hard tekeer, mijn god mijn hart staat elke keer bijna stil van de knallen hahaha! Vorige week zaterdag hadden ze hier op het strand vuurwerk van 12 campingen naast elkaar! Was echt geweldig om te zien, alleen hadden we die avond ook tequilla avond dus ik was hardstikke lam hahaha... ik herinnerde me niet zoveel meer, alleen dat ik met jess en andreas ruzzie had getrapt in een pizzatent, omdat ik met mijn dronken kop bestek had gestolen hahaha, dus we werden voor onze receptie in ons gezicht gespuugd en geduwd hahahaha, uiteindelijk nam de security!
Nou het is nog even aftellen, en dan kom ik weer thuis, heb het wel gehad nu, iedereen van eurocamp en andere organisaties gaan 15september al naar huis, ja leuk als iedereen het daar elke dag over heeft hahaha... , volgende week komt er nog een docent van me school langs om te kijken hoe het hier gaat!
Nou iedereen een hele dikke kus, ik hoop dat jullie allemaal een leuke vakantie hebben gehad en de foto\'s en films zien jullie over anderhalf maandje!
Dikke kus van anouK!
Dikke kus van anouK!
27 Augustus 2006 - 15:42
M@rit:
Heei Anouk,
De laatste loodjes zijn nu echt aangebroken. Valt niet mee als iedereen naar huis gaat, maar jij niet... Gelukkig gaat de tijd snel! Zo te lezen gezellig gehad met Kim en Tim. Zal nog snel mn kaart op de bus doen voordat je weg bent.
Liefs Marit -
27 Augustus 2006 - 17:08
Kimmy:
heey anouk
nou wij zijn veilig thuis aagekomen vond het wel jammer dat we al weg moesten.
het weer is hier ook niet zo best :(
nou bog ff volhouden en dan mag jij ook weer naar huis. geloof me die 6 weken vliegen om
tot snel
dikke zoen kimmy -
28 Augustus 2006 - 08:10
Nathalie:
hey anoukkie,
het schiet al op he de eerste stage periode. Ik hoop dat ik je snel weer zie, want ik wil al jou verhalen wel weer horen hoor!!! ik mis je en ik spreek je snel xx nathalie -
28 Augustus 2006 - 09:25
Gitta:
hahahahahha wat een humor met je dronkenkop ;)
Hier is het ook iets kouder aan het worden en de camping is al best wel leeg, alleen vacansoleil zit nog vol maar ja....vet lachen man hiero nog!
Kus git -
30 Augustus 2006 - 13:25
Sien:
hey anouk, nog ffies. Is echt kut als iedereen het erover heeft wanneer ze naar huis gaan. Had ik vorig jaar ook, niet te veel over nadnenken!Gister eerste handbaltraining gehad, waren nog niet zoveel mensen. Zondag eerste wedstrijd, we zullen je missen!tot snel -
04 September 2006 - 20:17
Elise:
Hoooi Nouk,
Hoest nou? Wij zijn net terug van vakantie en je wordt niet blij van het weer hier, in Rhodos was het 10 keer beter! Doe je naast het schoonmaken/ receptie/ mensen ontvangen etc ook nog activiteiten met de kids?? Was ik ff benieuwd naar, ik heb nog wel wat ideetjes voor je! Wel leuk als je weer naar huis komt hoor, maar geniet nog maar ff van het mooie leven in Italy!!
xxjes Elise