De dagen gaan hier ontzettend snel! - Reisverslag uit Venetië, Italië van Anouk Leber - WaarBenJij.nu De dagen gaan hier ontzettend snel! - Reisverslag uit Venetië, Italië van Anouk Leber - WaarBenJij.nu

De dagen gaan hier ontzettend snel!

Door: Nouk

Blijf op de hoogte en volg Anouk

31 Mei 2006 | Italië, Venetië

Hoi daaar,.. hier is weer een nieuw berichtje van mij!

Hier gaat het met de dag beter, want het schoonmaken word nu al grotendeels afgerond! Nu is het alleen nog maar wachten op onze costumers! Gister, vandaag en morgen zijn we de hele dag vrij want we hebben alle tenten al schoongemaakt voor onze aankomsten van morgen! En tot volgende week donderdag hebben we het lekker rustig!

Vandaag heb ik voor het eerst gezwommen, ja echt je word voor gek verklaard als je zegt dat je hier al 3weken lang zit en nog geen een keer in het zwembad hebt gelegen!
Het is erg vol hier op de camping, want het is pfinkster woche voor de deutsche leute! Dus echt een gekte hier! En ik heb van de dokter gehoord, dat we vitamine D pillen moeten slikken tegen de muggen, dus dat ga ik maar doen! Het weer viel hier de laatste keer een beetje mee, er was veel regen en harde wind, en vanaf vandaag is het allemaal een beetje opgeklaard, veel zon en hitte!

De mensen van alle organisaties zijn echt ontzettend leuk, het staat echt zo dom om met mensen van eurocamp samen rondjes over de camping te lopen of te eten in het restaurant.. maar het is gewoon een grote familie hier! Ik las ook dat iedereen het erg leuk heeft op de stage en ik wens iedreeen nog veel succ6 daar!

IK spreeeeek jullie gauw weer, en pap en mam en families, veel plezier en een tegek feest volgende weeek op het 25jarig huwelijk van mijn ouders!!! Drnik er maar een op mij!

Proost, Ciao alemaal
dikke kus anouK!

• 01 Juni 2006 - 21:55

Bruintjebeer:

Ha Anouk

Leuk weer een nieuw bericht. Ik ben fan van je hoor.Denk er om niet te bruin heeeee.

Groetjes je mmmmmmmmm

• 10 Juni 2006 - 18:43

Kimmy:

heyhey mop
    ze vonden het kado geweldig
    ik mis je hier wel hoor :(
    je kan ff kijken via de cam :P mis je meis dikke zoen love you kim

• 10 Juni 2006 - 19:28

Patricia En Teun:

hoi anouk,
    we komen net binnen bij je ouders. wat jammer dat je er niet bij bent. We hopen dat je het heel erg naar je zin hebt, en dat het net zo mooi weer daar is als hier,

groetjes, patricia

• 10 Juni 2006 - 19:29

Ireen:

Hoi anouk!! wat zit je ver weg! een dikke kus vn ons allemaal met de hartelijke felicitaties!!
    groet van de Mantels

• 02 Juni 2006 - 17:53

Nathalie:

nou noukie, wie is je mmmmmm nou weer, daar heb je me nog niks over verteld, als je tijd hebt mail je me maar haha. Ik hoop dat je nog een leuke tijd hebt daar en dat je nie te vaak meer gestoken word hele dikke kus (K) Nathalie!!!

• 10 Juni 2006 - 20:08

Rene En Martine Kamphuis:

Van harte gefeliciteerd met het 25-jarig huwelijksfeest van je ouders. Het zal daar wel uit te houden zijn in Venetie denk ik !! Groetjes Anouk

• 10 Juni 2006 - 20:04

Marjan De Waard:

Hoi Anouk,

Alles goed?Je mist hier wel van alles,is groot feest en het is nu 22.00 uur en nu nog 20 graden en erg druk.Hopenlijk zit je net zo gezellig en we zien elkaar weer als je terug bent. Groeten van Marjan en Sjohn.

• 10 Juni 2006 - 19:35

Carla En Gert Jaap:

van harte gefeliciteerd met je vader en moeder, en lekker genieten in italie, groetjes ook van pauline en thomas

• 10 Juni 2006 - 19:44

Andre Grppt:

Hoi Anouk, leuk hoor hier. het lijkt wel spanje zo warm als het is. We zijn net binnen en ik dacht gelijk maar een berichtje te sturen want later op de avond...... nou dan weten we het wel. Gezellig druk is het al en ga er lekker van genieten. Geniet jij ook daar. Groet van Anneke en Andre.

• 10 Juni 2006 - 20:48

Gery:

Hoi Anouk,
    Allereerst van harte gefeliciteerd met het jubileum van ard en Marga.We hebben net met z'n vieren op het strand gegeten. Nou, het is hier opeens op en top zomer. Het is nu half elf en het zijn hier echt Venetiaanse temperaturen. Als of we op de camping zitten. Er is een zanger die zingt nu net Jan Smit. Het is heel gezellig. Kun je zo al een beetje sfeer proeven, Anouk? Maar het is bij jou op de camping vast ook heel gezellig. Begint het seizoen al een beetje. En heb je het druk met je programma. Sjoerd komt er even bij zitten en doet jou de hartelijke groeten en een dikke zoen. Ook de groeten van Els Lastdrager en van Dennis Broers, je nieuwe buurjongetje. De hele tennisvereniging is er, voetbalvrienden uit Petten de buren en natuurlijk familieleden. Wat zijn je grootouders nog kras! Vroeg in de avond klom Tim het dak op met een tros ballonnen en een trouwfoto van je ouders met de tekst dat ze gaan vliegen. Ik heb zo'n vermoeden, maar dat hoor ik straks. Anouk heel, heel veel plezier in Venetie maar dat lukt je vast wel. Veel groetjes Gerard en Gery

• 10 Juni 2006 - 20:52

Gery:

Hoi Anouk nog even met Gery. Coos de Wit komt net langsmet de hapjes. De hartelijke groeten ook van hem. Doei

• 03 Juni 2006 - 20:49

Vivian Tuin:

Hoi Anouk dit is de eerste keer dat ik kan reageren op je leuke berichten!
    Ik heb namelijk je site nog niet kunnen bekijken wegens drukte!
    Het is erg leuk te lezen dat je het naar je zin heb!!
    Zowiezo heb je een leuke site..
    Je zou vandaag omdat je lekker vrij was al lekker bruin gekleurd zijn daar kunnen wij in Nederland jaloers op zijn!
    Lekker hoor en ik hoor je nieuwe verhalen spoedig wel weer van je!!

Groetjes, Vivian en Ruud

P.s Prettig Weekend en veel plezier!

• 04 Juni 2006 - 14:51

Kimmy:

hyahay noukie
    lekker dat het daar zulk lekker weer is. ik zal je wel missen hoor op het feest :'( veel plezier daar he ;) dikke kus je schoonzusje

• 09 Juni 2006 - 08:33

Elise:

Heej nichie,
    Wat ik nu toch lees.....HEB JE NU PAS VOOR HET EERST GEZWOMMEN???? echt ongelofelijk en dat voor mijn zwemmaatje!! :) Heel veel plezier daar en werkze! xx