De dagen gaan hier ontzettend snel! - Reisverslag uit Venetië, Italië van Anouk Leber - WaarBenJij.nu De dagen gaan hier ontzettend snel! - Reisverslag uit Venetië, Italië van Anouk Leber - WaarBenJij.nu

De dagen gaan hier ontzettend snel!

Door: Nouk

Blijf op de hoogte en volg Anouk

11 Juni 2006 | Italië, Venetië

Eindelijk weer een nieuw bericht vanuit het net zo zonnige venetie als nederland!

Hoe gaat het daar allemaal, ik heb het zo druk gehad de afgelopen week, vanaf donderdag was het echt klaar, we hebben nu al onze accomodaties schoongemaakt.. en ze zitten nu helemaal vol! Echt raar, hoe wij de tenten en mobiles in het begin zagen, zo beschimmeld als ze waren, dat die nu bommie vol zitten met gasten hahaha!

Vandaag ben ik weer lekker naar het strand gegaan, van 11 - 14.00 uur! En jaja ben verbrand als een gek haha.. wie smeerd zich ook in met olie:S hahaha! En morgen ga ik nara MIlANO!! Voor het eerst dat ik gewone winkels weer kan betreden, geen strandshops! En Venetie heb ik gewoon nog geen een keer gezien, donderdag was ik voor het eerst nara een echte boulevard , gekkenwerk hier hahaha! Soms wel beetje vervelend hoor, want als het siesta is, het regent, dan weet je ook niet wat je wil gaan doen!

WOEIII 1-0 voor nederland bytheway! HEb het echt helemaal gevolgd hier.. achter de grote bigscreem!!! Echt te gek man, die robben whaha! En wat ik echt jammer vond is dat gister mijn ouders 25 jaar getrouwd waren, ze voor mij een webcam hadden klaarstaan, mara dat de computers hier de webcams niet accepteren! Maar echt allemaal bedankt voor de leuke berichtjes, zo te lezen was het echt geweldig!

Ik moet nu weer stoppoen, heb echt te weinig tijd om te internetten, ik ga vanaf nu om de dag even naar het strand, morgen milaan natuurlijk, hele dag met een deens meisje rondwalken! En engels praten..poeh poeh hahah neej hoor dta is een eitje tegenwoordig!

Nou allemaal heel veel plezier, klasgenoten, doe de groeten en dikke zoen aan iedereen met de terugkomst en ik spreek jullie weer snel!!!

DIkke kus anouk!

• 15 Juni 2006 - 19:01

Marga:

Hoi Anouk,
    Leuk om weer een nieuw berichtje te lezen van je.
    Hier is het weer even wat minder dus ik denk dat we maar snel naar je toekomen.We weten de vertrektijd dat is 13.15 uur aankomst Venetie (Treviso)om 14.55 uur.Wij gaan nu naar de verjaardag van Tineke.Groetjes en ik schrijf je weer snel doeg dikke zoen van mij. MMMMMM

• 14 Juni 2006 - 10:16

Kimmy:

hey meis
    zo te horen heb je het naarje zin!!!
    je moet je wel goed insmeren he want je wilt toch bruin terugkomen en niet rood :D
    het feest was echt heel leuk echt gaaf maar met jou erbij was het nog beter geweest.
    we misten je wel echt iedereen vroeg naar je :D
    mischien komen tim en ik toch nog ff langs maar we weten het nog niet cker moeten ff naar ons budget kijken :( maar ik misje en spreek je snel weer
    dikke zoen je schoonzussie