hoogseizoen is begonnen hoor!!
Door: Nouk
Blijf op de hoogte en volg Anouk
02 Juli 2006 | Italië, Venetië
Hier weer een berichtje vanuit het hoog zonnige italie!!!
Ik kom net van het strand af, het was niet uit te houden.. en zit nu met een lekker ijskoud gemixt ijsje hier te typen!!
Vorige week waren mijn ouders er, echt onzettend leuk om ze weer te zien, maar helaas zijn ze alweer weg:(... vorige week zondag was ik jarig!!! Ik heb nog nooit zo'n warme zonnige verjaardag meegemaakt als hier.. by the way.. iedereen bedankt voor de sms-ies en kaarten! Ontzettend leuk! Ik hoorde dat het vorige week lekker weer was in nederland.. hoe gaat het er nu mee? En hoe was de terugkomst dag @ zaandam? Hier is het nog steeds hardstikke druk.. alle caravans en tenten zijn vanaf gister weer vol geraakt op 5 tenten na, en donderdag hebben we weer 13 aankomsten en 8 vertrekken...poehhh! Voor het eerst hebben we vorige week een tent mogen schoonmaken van een poolse fam, en dan mochten we de 50euries houden.. naaa heb het nog nooit zo vies aangetroffen, we schrokken er echt van.. maarja dat was in een uurtje weer helemaal huize beatrix duss snel verdiend!! En gister mochten we 2 tenten schoonmaken dus hebben we weer 100 euro verdiend, gaat echt super goed hahaha!
Nou vorige week was ik dan voor het eerst in venetie met mijn ouders.. het viel echt mee hoe het weer was, het regende daar zo af en toe, en het was ook vaak bewolkt, dat is juist gunstig als je naar venetie gaat! Het is echt een heel mooi eiland, ontzettend veel foto's gemaakt en zelfs de duiven gevoerd hahaha! Volgende week zondag ga ik nog effies heen met linda, die heeft het ook nog niet bezocht en die gaat over 2 weken alweer....en dan komt de nieuwe collega alweer aan!De tijd gaan echt ontzettend snel, we zitten alweer in begin juli, mijn god!
Nou tim en kim, zoals jullie misschien al weten is er een plekkie voor jullie, jullie kunnen je ticket boeken en dan hierheen komen, zeg maar wanneer dan reserveer ik het plekkie!!!
En karin, ik hoop dat de operatie goed geslaagd is, heeft u nog veel pijn? Ik vind het echt onzettend leuk dat jullie berichten schrijven, blijf zo doorgaan hahaha!
Nou allemaal een dikke kus vanuit het zonnige venetie!!!
Nou allemaal een dikke kus vanuit het zonnige venetie!!!
03 Juli 2006 - 17:34
Gitta:
Halla baby girl
Voor lul aan die telefoon vorige keer, viel steeds uit haha, maar ik lees dat het weer leuk heb daar...nou ik ook hoor ;) we schrijven ;) kusss git -
09 Juli 2006 - 19:27
Marga:
Hoi Anouk,
Je hebt weer een leuke site.Nou wij hebben het ontzettend leuk gehad bij jou op de camping(voor iedereen een aanrader hoor), die week is echt heel snel gegaan jammer hoor,natuurlijk hadden we nog wel 2 weken langer willen blijven.Maar helaas heeft die organisatie van jullie geen plek meer over.Goed teken natuurlijk.Nu ik hoor, dat Tim en Kim naar jou toe willen komen.Dat is fantastisch hoor.Dat wordt genieten. Doe je alle collega's de groeten en ook die aardige man op de receptie Nico.En we spreken elkaar weer.Groeten van mij doeg. -
10 Juli 2006 - 17:39
Kimmy:
hay meis
nou het is zeker hoor we komen naar je toe :D:D:D
heb er vette zin in.
we komen met onze eigen tent. en tim heeft vandaag de tickets vast gelegd. kunnen we eindelijk weer bijpraten en ik kan niett wachten om je weer te zien :)
nou ik schrijf nog wel wat voor we weg gaan.
maar zie je 12 aug.
dikke kus je schoonzusje -
05 Juli 2006 - 18:38
Nik:
Heeeey meissie!! klinkt lekker druk allemaal, hoop dat je mijn smsjes ontavngt want krijg geen reactie, hier gaat alles goed, je loopt aardig achter geloof ik ;) hahaha me stage is nog steeds erg leuk, het is hier nu subtropisch, jaja hier in schagen city, terug kom dag was erg gezellig leuk om iedereen weer ff te zien, we misten jullie er wel tussen!!!
maar nog maar 3 maanden haha deze 2 maanden zijn hier iig super snel gegaan!!
nou veeeeeel plezier nog nouk!! xxxxx nik -
02 Juli 2006 - 21:42
Kimmy:
hay noukie
hier is het ook heerlijk weer. maar ben nog lang niet zo bruin als jou :)
heb de foto's gezien ziet er erg leuk en gezellig uit. snap dat je het naar je zin hebt. tim en ik gan de kosten bekijken voor een vliegticket en dan kijken wat de mogelijkheden zijn je hoort het zo snel mogelijk :D
hoorde wel dat jullie er af en toe een troep van maakte :D:D:D
miss you dikke kus je schoonzusje -
11 Juli 2006 - 20:43
Elise:
Ciao Anouk,
Hoe is het met je? Ben je het schoonmaken nog niet zat? Hihi. Kun je de kids ook een btje vermaken? Of ben je vooral bezig met receptie/ schoonmaak werk? Hier gaat alles goed, ik ben lekker aan het werk en voor de rest geniet ik van de zomer (het is hier ook lekker weer). Heb je onze kaart nog gehad? Nou heel veel plezier en geniet van het leventje daar!
Dikke zoen van je nichie!