miljoenen mieren in de caravan...levend!!!!!
Door: Nouk
Blijf op de hoogte en volg Anouk
15 Juli 2006 | Italië, Venetië
Hallo allemaal.. hier weer een berichie vanuit het stage oord Venetie!
De afgelopen weken zijn allemaal weer erg snel gegaan, vorige week hadden we eindelijk 1 dag fixe regen, waar we gewoon al 3 weken op zaten te wachten, en er waren banzende onweersbuien.. echt te hard! Volgende dag stapte lin en ik ons bed uit, en lag de hele tent gewoon vol met water, want ja onze tent treft het weer het best hoor in de living area! Dus wij de natuurlijk de hele dag schonmaken, wat een rampen allemaal!
Linda is vrijdag naar huis vertrokken :(, linnie ik mis je nu al erg hoor, en joyce is in de plaats van lin terug gekomen, gaat allemaal perfect, vandaag eerste arival dag, was ook meteen de eerste boring arrival day voor ons, want echt we zaten ons met alle couriers te vervelen, en maar boekies lezen en maar bij de tenten zitten, poehhh wat een dag! Woensdag waren we nog naar het aqualandia park geweest, aaaaaaaah wat een park, ze hebben echt te stijle glijbanen daar, maar echt zoooo vet! En je kon der ook gratis bungee jumpen, wilde ik gaan doen met laura van eurocamp, maar der stond beetje harde wind dus we durfde het niet helemaal aan hihi! Nou over 2 weken ga ik weer heen, want andere couriers gaan over 2 weken alweer naar huis.. waaarom verlaat iedereen me???
Wat ook nog echt een ramp was, naaa dat was echt te erg, vorige week zat ik s àvonds bij de animatie te kijken in me up... kwam meisje van eurocamp naar me toe, jaaa anouk je moet nu echt komen, der is iets ergs gebeurd, der is een caravan met wel 1miljoen mieren! DUs ik dacht echt neeeej heb ik dit, ik haat mieren en muggen hier op deze camping!Nou ik als een gek naar de mobile home fietsen, ik vragen mag ik even binnen kijken, dus die mensen meteen zo van jaaa natuurlijk graag zelfs, dus ik doe die deur open.. ik kijk naar de grond ik zie maar een paar mieren lopen, ik zo na dat valt wel mee, en toen zei die meneer ineens, kijk eens voor je... waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat 3 miljoenen levende mieren... alles jeukte bij me ze liepen over het bed, door de kastjes, op de kleren neeeeeej dat kon echt niet! Ik stond helemaal te spacen, wij michel bellen (area manager..) MICHEL wat moeten we doen? tsja gooi maar gekookt het water over de mieren, en zorg dat de mensen in de caravan blijven slapen...
NOU MOOI NIET DUS HE... we hebben de mensen in een tent gezet van go4camp.. en de volgende dag in een nieuwe caravan.. en wat denk je, de mieren caravan zit nu al weer vol met mensen hihihi!! Maar wij zeggen hier mooi niets over de mieren tegen ze hahaha!
Nou tim en kim.. ik heb er zo'n zin in, jullie komen gewoon hierheen..naa we gaan echt wel lol beleven hoor! Echt kijk er naar uit hahahaha...
En sannie nog bedankt voor je brief, een dag voor dat ik hem kreeg verzond ik jou ene kaart..naaa lekker dubbel op weer hahaha maar thanx hij was cool! En Elise en david.. jullie ook bedankt voor de coole monkey kaart, heb hem vandaag net gekregen hahahaha.. de priority sticker ontbrak hihi!
Nou allemaal het beste hahah en jullie horen wel weer wat van me.. oowja tis trouwens nu weer een dikke hitte golf hier, morgne en maandag gaan we lekker naar het strand.. nog bruiner dan bruin worden!!!
Ciao bello's y bella's!
Ciao bello's y bella's!
17 Juli 2006 - 19:17
M@rit:
Ha die Anouk,
Zo te lezen vermaak je je nog steeds in Italy! Leuk weer je verhalen te lezen. Wanneer komen je foto's nou eens op de site...? Wil toch weleens zien hoe 3 miljoen mieren dat doen in een caravan?
Hoehaai
Marit -
16 Juli 2006 - 10:53
Karin:
Nou Anouk hier is het ook puffen in de hitte hoor!!In Nederland KAN het dus wel dat we vast zomerweer hebben.HEERLIJK.Elke dag genieten hier.Met mij gaat het hartstikke goed hoor.Ik heb alles goed doorstaan en ga na de vakantie weer aan het werk.Eerst naar Kroatie. -
18 Juli 2006 - 06:25
Nathalie:
anoukie ik mis je...heb je me smsje gehad want ik krijg maar niks terug van je..je zal het wel te druk hebben kus nathalie -
18 Juli 2006 - 20:55
Sofie:
Hee Anouk!Leuk om je avonturen te lezen!Zomer is nu ook in Nederland aangebroken.Wij wachten met smart op een regenbui.Heel veel plezier nog daar! x -
02 Augustus 2006 - 13:42
Linny:
Hey lieve Nouk,
alles goed? Hier nog steeds wel... het is nu kut weer in Nederland maar straks zit ik lekker in Spanje hahha .... en als je fotos op je site wilt misschien kan ik ze er een keer opzetten voor je :) miss een goed idee... Kusjes Ik spreek je HVJ Linda -
22 Juli 2006 - 17:08
Chantal:
ik zit nu in spanje het is hier super gezellig ook zag ik in je berichtjes bij ons in het 35 graden
groetjes chantal -
24 Juli 2006 - 13:39
Linny:
Hey lieve noukkie,
ik ga vandaag een fax voor je typen op me computer en je zal dit vast veel later lezen maarjah boeiend.zo te lezen gaat het wel lekker daar.nou ik mis je wel hoor wijffie, ik zou zo terug komen ik ben wel sterker geworden thuis komen was leuk alleen je wilt gauw weer weg al dat gezeur hier hahha als ik tijd en nog wat geld had zou ik zo nog langs komen echt waar mis het verschrikkelijk man....pfff
ik hoop dat het nu ook wat beter gaat met Joyce...want ik hoorden van die opa enzo nou dat is allemaal meteen niet leuk!!!!ik heb btw andrea al een paar keer gesproken hij is wel beetje kort af maarjah boeiend dan maar hahha.....ik had ook de fotos van je ouders gekregen echt met een hele lieve kaartje dus ga nog even wat terug sturen .... ennuh had je nog post van me ontvangen??? ik verwachtte nog 2 kaarten maarjah kijk maar of je ze op wilt sturen als er wat binnen komt....en ohjah hoe gaat die met jouw en chantal want ik hoorden wat van andrea namelijk.... hahha jah hoor nog wel wat hoor....nou hier is het ook mooi weertje .... spreek je gauw Ciao Bella Viga hahhah... Kussies Linny -
24 Juli 2006 - 19:41
Marcello GO4CAMP:
Ciau Tutti!
Ik heb eindelijk je site ontdekt. Ik ben al bijna een maand weer in NL maar ik wil nog elke dag terug, ik mis jullie! Ik vindt het tof om je verhalen te lezen en dat jullie nog steeds een tofe tijd met elkaar hebben. Je mag alleen de fotos wel eens updaten :p met die duizenden fotos die je jullie hebben. Maar die mensen van die mieren zullen dan volgend jaar ook wel lekker bij G4C boeken ofnie :p haha. Verder is het weertje hier ook goed en kijk ik uit naar mijn vakanite naar Kreta over 10 dagen :). Klopt het BTW dat Maja weg is van Ca Pasquali? Doe de groetjes maar aan iedereen; Chantal, Joyce,
Laura, Anja, Jess, Nadine, Ramsy, Nico, Camila, Andrea en Lendert als je hem ziet! Miss tot over een tijdje @ Ca Pasquali village, Ciau ciau! -
26 Juli 2006 - 11:29
Gitty:
heeey noukie
Wat een ramp met die mieren hahaha echt voor lot!!!Hiet is t ook nog steeds vet heet, en komt er ook wel een onweersbui aan, echt zo hard he...na girl ik schrijf je snel kus -
03 Augustus 2006 - 19:00
Oma Leber:
hoi anouk,
Oma is van plan om je een brief te schrijven dus die komt nog.Ik mis je heel erg maar dat wist je wel.Vandaag ben ik lekker te gast bij je ouders.Ze zijn allemaal weg Siem Lia Anneke Edwin Tineke Corjan,gelukkig dat je ouders er nog zijn.Oma voelt er wel alleen anders.Het is op het moment rot weer,en als het erg warm is dan kan ik er niet zo goed tegen.Zat nu met je moeder gezellig naar je site te kijken en kwam op het idee om even wat te zeggen tegen je.O wat leuk er komt net een bericht van je op je moeders telefoon.Gezellig hoor.Hoop dat je nog even komt praten doeg lieverd groetjes en kusje van Oma L -
27 Juli 2006 - 17:09
Kimmy En Timmy:
hay meis
hier is het echt heeel warm niet om uit te houden. kan er aleen niet van genieten want ik werk nu full time (6dagen)bij de drugstore. hebben er vet veel zin in om naar je toe te gaan. nog twee weekjes :D:D:D:D:D
bye the way me ouders zitten nu net in turkije en me vader heeft de eerst dag waarschijnlijk zijn been al gebroken loopt nu tot zijn lies in het gips. hele vakantie verknald :S
hey meis we spreken elkaar nog wel ff voordat we naar je toe komen \dikke kus je schoonzusje en je grote broer -
28 Juli 2006 - 11:53
Marga:
ha die Anouk.Nou je zou mij nu eens moeten zien.Ik zit hier lekker in mijn achtertuintje met een themperatuur van 35 gr.onder de parasol(echt heet)jou een berichtje te schrijven op mijn nieuwe noteboek.Geweldig hoor,kan nu lekker internetten en al jou leuke gezellige berichtjes op je site lezen,en even goed genieten van het mooie weer hier.Helaas is onze vakantie nu echt bijna voorbij.Maandag gaat het weer beginnen.Ik probeer dan weer een fax te sturen.We hebben net van opa en oma een brief ontvangen erg gezellig.Zal maar een terug schrijven dat is toch leuk om post te ontvangen op je vakantieadres.Nou Anouk kijk weer uit naar het volgende nieuws op je site.Groetjes en heel veel liefs van je m en heel veel dikke knuffels -
30 Juli 2006 - 20:17
Elise:
Hey Anouk, hahaha wat grappig dat je nu pas onze kaart hebt gehad, ik had niet anders verwacht hoor. Maar het gaat om het gebaar he, je had nog wat te goed zo. Ik lees dat je helemaal thuis bent in het wereldje van de couriers! Bleh die mieren, je zou ze maar zelf in je tent hebben. Gatsie. Ben je lekker je talen aan het oefenen? En veel vrienden gemaakt zeker. Leuk hoor, ik wens je nog veeel plezier en werkze!
xx